Asuinmukavuutta ja
energiansäästöä!

Lue lisää

Rehellisyys ja
vastuullisuus

Meidät tunnetaan asiakkaidemme keskuudessa rehellisestä ja vastuullisesta tavastamme toimia. Oli kyse sitten suunnittelukäynnistä, Kotivo-järjestelmän asentamisesta, laskutuksesta tai jälkihuoltoon liittyvistä kysymyksistä, kannamme aina vastuumme.

Kotivo on
suomalainen

Meille ei ole samantekevää missä, miten ja missä olosuhteissa tuotteemme valmistetaan. Tuotekehityksemme sekä tuotantomme tapahtuu Tuupovaarassa Itä-Suomessa. Kannatamme suomalaista osaamista ja työtä ja työllistämme nykyään jo yli 30 osaajaa.

Kotivo on
ympäristöystävällinen

Kotivo-tuotteet on valmistettu mahdollisimman pientä hiilijalanjälkeä ajatellen. Tuotteet ovat pieniä, joten niiden raaka-aineisiin, valmistukseen ja kuljetuksiin kuluu mahdollisimman vähän energiaa. Tuotteiden elinkaari on pitkä, jolloin niistä ei synny turhaa jätettä. Käytämme myös pakkauksissa kierrätettyjä materiaaleja ja ne ovat uudelleen kierrätettävissä.

Kotivo on
turvallinen

Kotivon valmistamilla tuotteilla on 10 vuoden takuu. Kotivon tietoliikenne internetissä on salattua verkkopankkienkin käyttämillä salausmenetelmillä. Myös kodin sisäinen langaton liikenne on täysin salattua eikä siihen pääse käsiksi. Kotivo-laitteisiin ei tarvitse vaihtaa paristoja, sillä ne toimivat vakaasti verkkovirralla.


Kotivo Oy

Kotivo Oy on kiinteistön lämmitysenergian optimointiin erikoistunut yritys ja kuuluu valtakunnalliseen KotiSun Group Oy:hyn. Vuodesta 2006 asti toimineen KotiSunin kokemus, ongelmien ja ratkaisujen analysoiminen sekä koko henkilöstön osallistuminen kehitykseen on tehnyt yrityksestä alan kokeneimman ja osaavimman taloteknisen toimijan Suomessa. KotiSun on toteuttanut jo 15 000 taloteknistä ratkaisua suomalaisiin pienkiinteistöihin ja yrityksessä työskentelee valtakunnallisesti yli 300 työntekijää.

Kehittyneiden taloteknisten ratkaisujen ja asiakkailtamme kerätyn palautteen ansiosta huomasimme pian, että omakotitaloasujien tarve kodin lämpötilan tarkalle ohjaukselle on voimakkaasti kasvussa. Tilastojen mukaan 25 % Suomen energiankulutuksessa menee kiinteistöjen lämmitykseen ja yli 50 % kotitalouksien energiakulutuksesta jakautuu kodin lämmityskustannuksiin. Huomasimme, että omakotitaloasujat kaipaavat tarkempia säätömahdollisuuksia sekä energiaa ja luontoa säästävämpiä ratkaisuja kodin lämmittämiseen. Aloimme kartoittaa vaihtoehtoja ja pian havaitsimmekin, että etäohjattavaa huonekohtaista lämmityksenohjausjärjestelmää ei ollut markkinoilla saatavilla.

Tämän kasvavan tarpeen ratkaisemiseksi kehitimme Kotivo-järjestelmän, jonka avulla asukas voi hallita kodin lämpötilaa huone- ja tuntikohtaisesti paikallaolon, ulkolämpötilan ja sääennustuksen mukaan. Kotivon ytimeksi rakensimme helppokäyttöisen käyttöliittymän, jotta lämmityksenohjaus olisi mahdollisimman helppoa miltä tahansa älylaitteelta, esimerkiksi tietokoneella, tabletilla tai matkapuhelimella. Kotivo-järjestelmää on asennettu vuodesta 2014 alkaen ja kiinteistöjen keskimääräiset lämmitysenergian vuotuiset säästöt ovat olleet yli 30 %. Kotivo on suomalainen innovaatio ja tuotekehityksemme sekä tuotantomme tapahtuu Tuupovaarassa Itä-Suomessa.

Tänä päivänä meitä kotivolaisia on jo yli 30 ja olemme ylpeitä siitä, että yrityksemme tunnetaan edistyksellisestä teknologiasta sekä toimivasta ja palvelevasta organisaatiosta. Luovutamme kaikki työt aina käyttövalmiina. Kotivo kuuluu vuodesta 1984 asti toimineeseen Panostaja-konserniin.


Haluatko tietää lisää palvelustamme?
Ota yhteyttä, niin vastaamme yhden arkipäivän kuluessa!

Kotini lämmitystyyppi