Miltä Kotivo näyttää? Peltovuori-Vatasten perhe kertoo!

Asumme Marjalassa vuonna 2013 rakennetussa omakotitalossa ja perheeseemme kuuluu kahden aikuisen lisäksi kaksi lasta. Arki koostuu epäsäännöllisten työaikojen ja harrastusten vuoksi aikataulujen ja liikkumisen yhteensovittamisesta. Aktiivinen arki ja halu elää mahdollisimman ekologisesti vaativat tasapainottelua erilaisten vaihtoehtojen äärellä niin ruokakaupassa, asumisessa kuin liikkumisessakin, ilosta tinkimättä. Maaliskuussa 2016 meille asennettiin Kotivo-järjestelmä. Nyt meidänkin perheellä on mahdollisuus vaikuttaa kotimme energiankulutukseen.

Kotivo-järjestelmä asennettiin mieltymystemme mukaisesti täysin käyttövalmiiksi. Ensiksi Kotivon asentaja asensi huonekohtaiset lämmittimenohjaimet nopeasti paikoilleen. Tämän jälkeen asentaja opasti meitä käyttämään Oma Kotivo -palvelua, jonka avulla lämmitystä voi säätää helposti millä tahansa älylaitteella, esimerkiksi tietokoneella, kännykällä tai tabletilla.

Öisin ja työpäivien ajan meillä on nyt pari astetta viileämpää kuin kotona ollessamme ja selkeistä raporteista näemme lämmitysenergian käytön helposti. Oma Kotivon käyttäminen on ollut alusta asti helppoa ja olemmekin seuranneet nyt sähkönkulutusta aktiivisesti.

Kokemustemme pohjalta voimme hyvillä mielin suositella Kotivoa muillekin!

Kategoriat: Kokemuksia, lämmityksen ohjaus |