Älykästä lämmityksen ohjausta

Ohjaa kotisi lämmitystä yhdestä paikasta ja säästä energiaa!

Kotivo on älykäs huonekohtainen lämmityksen ohjausjärjestelmä ja antaa mahdollisuuden vähentää lämmitykseen kuluvaa energiaa ottamalla huomioon paikallaolon, ulkolämpötilan ja sääennustuksen. Kotivo osaa hyödyntää myös pörssisähkön hintapiikit lämmittämällä kotiasi halpojen tuntien aikana. Voit ohjata kotisi lämpötilaa vaivattomasti millä tahansa älylaitteella

Ota yhteyttä

tai soita meille: 020 7669 941

KOTIVO-JÄRJESTELMÄ OPTIMOI LÄMMITYKSEEN KULUVAA ENERGIAA PAIKALLA OLON MUKAAN

Kotivo-järjestelmä lämmittää kotisi älykkäästi ja energiatehokkaasti ottaen huomioon mm. ulkolämpötilan, sähkön hinnan ja paikallaolon. Kotia ei ole järkeä ylilämmittää silloin, kun tiedät olevasi muualla. Kotivon ansiosta työstä, koulusta tai harrastuksista on kuitenkin mukava palata juuri sopivan lämpöiseen kotiin.

Kotivo osaa säätää automaattisesti huonekohtaiset lämpötilat eri vuorokaudenajat huomioiden, jolloin saavutat myös parhaimman hyödyn energiankulutuksessa ja siihen liittyvissä kustannuksissa. Kotivo-järjestelmä soveltuu niin suorasähkölämmitteisiin kuin vesikiertoisiin järjestelmiin. Talon iällä ja lämmönlähteellä ei ole merkitystä.

NÄIN KOTIVO-JÄRJESTELMÄ TOIMII

Kotivo-järjestelmä koostuu keskusyksiköstä, joka ohjaa langattomasti huonekohtaisia lämmittimenohjaimia asetettujen aikataulujen mukaisesti. Keskusyksikkö on yhteydessä suojattuun pilvipalveluun internetin välityksellä. Käyttäjä voi ohjata Kotivo-järjestelmää ja säätää kodin lämpötilaa etänä millä tahansa älylaitteella, esimerkiksi puhelimella, tabletilla tai tietokoneella.

MITÄ HYÖTYJÄ KOTIVO-JÄRJESTELMÄ TUO KODILLESI?

Ohjaa kotisi lämpötilaa yhdestä paikasta

Säästät sähkön ostohinnassa järjestelmän ohjatessa lämmitystä halvemmille tunneille

Kodissasi on tasaisempi lämpö ja asuinmukavuus paranee

Voit asettaa lämpötilan huonekohtaisesti mieltymystesi mukaisesti

Voit ohjata kotisi lämpötilaa helposti etänä älylaitteella

Asiakkaidemme kokemuksia

LUOTETTAVA JA NOPEA

Sähköt saadaan uusittua rakenteita rikkomatta
turvallisesti, nopeasti ja siististi, asiakkaalle
turhaa vaivaa aiheuttamatta.

KOKEMUS

Toteutamme Suomessa vuosittain 700 sähköjärjestelmä- saneerausta. Kokemuksella on suuri merkitys laadukkaan lopputuloksen saavuttamiseen.

KIINTEÄ HINTA JA OP-RAHOITUS

Kauttamme saat joustavan rahoituksen, joka voidaan räätälöidä sopivaksi juuri sinun elämäntilanteesi mukaan. Rahoitus ei vaadi takaajia eikä pankkikäyntejä.

TYYTYVÄISET ASIAKKAAT

Asiakastyytyväisyytemme on erittäin korkealla tasolla ja teemme jatkuvasti töitä toimintamme kehittämiseksi sekä asiakastyytyväisyytemme parantamiseksi.

Ammattimainen asennus

Asennuskonseptimme nopeus määrittyy alkaen järjestellystä ja organisoidusta asennusautosta optimoituun asennustyöhön asti.

LOPPUDOKUMENTOINTI

Sähkösaneerauksen valmistuttua työstä tehdään käyttöönottotarkastus, jonka pöytäkirja luovutetaan työn tilaajalle.