Optimoi mökkisi energiankulutus ja
paranna asumismukavuutta!

  • Voit hallita mökkisi lämpötilaa sen käyttöasteen mukaan
  • Mökkisi lämmönsäätö onnistuu etänä millä tahansa älylaitteella
  • Vaikutat suoraan energiankulutukseen ja päästöihin

Pyydä tarjous

Mökkien sähkönkulutus on kasvussa

Ympäristöministeriön rahoittaman tutkimushankkeen mukaan Suomessa on lähes puoli miljoonaa mökkiä, joissa sähkönkulutus kasvaa keskimäärin nopeammin kuin kotitalouksien sähkönkulutus. Jos kehitys jatkuu samanlaisena, mökkien päästöt puolitoistakertaistuvat vuoteen 2025 mennessä. Tukimushankkeen loppuraportin mukaan etäohjauksella ja ekotehokkuuttaa parantavilla investoinneilla voitaisiin sähkönkulutusta ja päästöjä pienentää noin viidenneksellä.

Tutkimushankkeessa oli mukana Helsingin yliopisto, Suomen ympäristökeskus, Tampereen teknillinen yliopisto, Tilastokeskus, Valtion taloudellinen tutkimuskeskus ja VTT.

Kotivo- lämmityksen ohjausjärjestelmällä etäohjaat helposti mökkisi energiankulusta

Mökkien käyttö on suomalaisilla satunnaista. Välillä mökillä vietetään pitempiä ajanjaksoja, kun taas toisinaan mökki on pitkiä aikoja tyhjillään. Kotivo-sovelluksella mökin lämpötila on helppo nostaa halutulle tasolla ennen mökille saapumista. Lämmityksen voi käynnistää älypuhelimella vaikkapa automatkalla, jolloin mökki on valmiiksi lämmin saapuessasi perille. Lähtiessäsi mökiltä voit Kotivo-sovelluksen poissa-toimintoa hyödyntäen tiputtaa lämpötilat ylläpitävään tilaan, jolloin et lämmitä mökkiäsi turhaan sen ollessa tyhjillään, mutta peruslämpö pitää kosteuden poissa rakenteista.

Kotivo Oy asentaa mökkisi lämmityksen ohjausjärjestelmän valmiiksi jopa puolessa päivässä. Järjestelmä soveltuu kaikkiin sähkölämmitteisiin ja vesikiertoisella järjestelmällä lämmitettäviin mökkeihin eikä vaadi asiakkaalta muita toimenpiteitä kuin nettiyhdeydellä varustetun älylaitteen tai tietokoneen. Kotivo-lämmityksen ohjausjärjestelmä toimii myös hitaimmilla yhteyksillä. Asetamme aina jokaisen mökin lämpötilat valmiiksi asiakkaan mieltymykset huomioiden ja perehdytämme helppokäyttöisen käyttöliittymän käytössä.

Pyydä tarjous

dsc_5148

dsc_5155

dsc_5152

Mökiltä lähtiessäni, voin Kotivo-järjestelmän poissa-toimintoa hyödyntäen pudottaa lämpötilat alas yhdellä napin painalluksella.

Perttu Willman, Lahti

Haluatko tietää lisää palvelustamme?
Ota yhteyttä, niin vastaamme yhden arkipäivän kuluessa!

Kotini lämmitystyyppi