“Tulokset näkyvät
jo sähkönkulutuksessa, kun verrataan viime vuoden lukuihin. Myös viihtyvyys on parantunut, eivätkä ulkoilman säänvaihtelut enää vaikuta sisäilmaan”

Tiina Pir,
Päiväkoti Välskäri

 

Omistatko tiloja joiden käyttö on vähäistä,
mutta lämmitys on koko ajan päällä?

 • Kotivo soveltuu erinomaisesti päiväkodeille, hallikiinteistöille ja toimitilarakennuksille
 • Kotivo soveltuu sekä vuokralaisille että vuokranantajille
 • Paranna tilojen käyttömukavuutta ja terveellisyyttä
 • Säästä lämmityskustannuksissa jopa 30-40 %

Pyydä tarjous

Päiväkodit, hallit, toimistot ja muut yritystoimitilat ovat tyhjilllään jopa 5664 tuntia vuodessa

Toimitoloissa, kuten esimerkiksi päiväkodeissa, hallikiinteistöissä ja toimistoissa käyttöaste ajoittuu usein aamuseitsemän ja iltaviiden väliin. Tämän jälkeen näissä toimitiloissa on harvemmin toimintaa. Halli- ja harrastetiloissa käyttöaste on usein vieläkin alhaisempi ja viikonloppuisin nämä kiinteistöt ovat monesti täysin tyhjillään. Viikkotasolla tämän tyyppiset kiinteistöt ovat tyhjillään jopa 118 tuntia ja vuositasolla 5664 tuntia. Hukkaenergian määrää on helppo pienentää näissä kiinteistöissä. Kotivo-lämmityksenohjauksella kiinteistöjen lämmityskustannuksia voidaan alentaa jopa 30-40% vuodessa.

Kotivo- lämmityksen ohjausjärjestelmä soveltuu erinomaisesti halli- ja toimitilakiinteistöille

Kotivo-järjestelmä tuo halli ja toimitilakiinteistöille ennen kaikkea lisää hallittavuutta ja helppoutta lämmityksen ohjaukseen mutta myös valtavan potentiaalin energiansäästössä. Kotivo Oy:n omat tehokkaat asentajat toteuttavat halli- ja toimitilakiinteistösi Kotivo-järjetelmä käyttöönoton nopeasti ja antavat kattavan koulutuksen järjestelmän käytöstä.

Kotivo- lämmityksen ohjausjärjestelmä soveltuu erinomaisesti päiväkoteihin, halleihin, toimistoihin ja muihin yritystoimitiloihin, jossa käyttöaste on pieni ja tilat ovat usein tyhjillään. Kotivo-järjestelmän avulla voit tiputtaa lämpötilat tyhjinä olevissa tiloissa tilan käyttötarkoituksesta riippuen 10-17 asteeseen, jolloin ylilämmittämistä ei pääse tapahtumaan. Kotivo- lämmityksen ohjausjärjestelmän ansiosta sinulla on vihdoin kontrolli omistamiesi tilojen lämmitykseen vain napinpainalluksen päässä. Tiedät mitä lämmität, miten paljon ja mihin aikaan.

Pyydä tarjous

Millaisia etuja Kotivo- lämmityksen ohjausjärjestelmä tuo toimitilakiinteistöllesi?

 • JÄRKEVÖITÄ KIINTEISTÖSI LÄMMITYSTÄ JA ENERGIAKULUTUSTA
  Lämpötilan optimointi näkyy suoraan energialaskussa. Esimerkiksi halli- ja varastotiloissa lämpötila voi olla hyvin 10-17 astetta.
 • SOVELTUU SEKÄ VUOKRALAISILLE ETTÄ VUOKRANANTAJILLE
  Kotivo- lämmityksen ohjausjärjelmän käyttöliittymää hyödyntäen voit helposti hallita kaikkia kiinteistösi tiloja kerralla. Enää sinun ei tarvitse käydä säätämässä jokaista termostaattia yksitellen, vaan voit tehdä sen etänä älylaitteelta. Tämän lisäksi olet aina tietoinen, mitä lämmität ja miten paljon.
 • KIINTEISTÖJEN LÄMMITYS KÄYTTÖASTEEN MUKAAN
  Etänä käytettävällä käyttöliittymällä voit helposti tiputtaa lämmöt alas kiinteistön ollessa tyhjillään ja nostaa takaisin haluttuun lämpötilaan, kun kiinteistö tarvitsee lämmitysenergiaa. Kotivo-järjestelmä osaa tehdä sen automaattisesti.

Haluatko tietää lisää älykkäästä lämmityksen ohjausjärjestelmästä?
Ota yhteyttä, niin vastaamme yhden arkipäivän kuluessa!

Kiinteistön tyyppi