Haluaisitko parempaa hallittavuutta
taloyhtiön lämmityksen ohjaukseen?

 • Säästä lämmityskustannuksissa jopa 30-40 %
 • Seuraa raporteista energiankulutusta huoneistokohtaisesti
 • Seuraa huoneistojen kosteusprosentteja ja vältä tulevaisuuden kosteusvauriot

Pyydä tarjous

Lämmitys muodostaa suurimman osan taloyhtiöiden vastikkeesta

Taloyhtiöissä lämmityskulut jakaantuvat huoneistojen kesken ja lämmitykseen liittyvät kustannukset kuuluvat usein taloyhtiön vastikkeeseen. Taloyhtiön näkökulmasta tilanne on ongelmallinen, sillä kaikilla asukkailla ei välttämättä ole osaamista säätää termostaatteja energiatehokkaasti. Osalla asukkaista termostaatit voivat olla täysillä, joka vaikuttaa suoraan koko lämmitysjärjestelmän tasapainoon. Pyydä tarjous Kotivo-lämmityksen ohjausjärjestelmästä koko taloyhtiöön tai osaan. Autamme mielellään!

Taloyhtiöiden lämmityksen ohjaus Kotivo-järjestelmällä tuo asumismukavuutta ja energiansäästöä!

Kotivo- lämmityksen ohjausjärjestelmällä taloyhtiön asukkaiden on helpompi hallita lämmitysenergian käyttöä ja säätää lämpötilat huonekohtaisesti paikallaolon mukaan esimerkiksi tablet-tietokoneella. Selkeät raportit lämmitysenergian käytöstä antavat myös taloyhtiölle hyödyllistä tietoa siitä, mitkä huoneistot kuluttavat enemmän energiaa kuin toiset.

Asennus ja järjestelmän käyttöönotto toteutetaan aina nopeasti alan parhailla työkaluilla. Asetamme jokaiseen huoneistoon asukkaan mieltymysten mukaiset lämpötilat valmiiksi ja perehdytämme helppokäyttöisen käyttöliittymän käyttämisessä. Asennamme Kotivo-lämmityksen ohjausjärjestelmän koko taloyhtiöön kerralla tai huoneistokohtaisesti.

Pyydä tarjous

Millaisia etuja Kotivo- lämmityksen ohjausjärjestelmä tuo taloyhtiöille?

 • KÄYTTÖMUKAVUUS JA PAREMPI SEURANTA
  Kotivo- lämmityksen ohjausjärjestelmällä huoneistojen lämpötilat voi säätää yhdestä paikasta, mikä helpottaa asumista esimerkiksi useampikerroksisissa huoneistoissa. Tämän lisäksi olet aina tietoinen, mitä lämmität ja miten paljon. Järjestelmä osaa myös automaattisesti pudottaa lämmityksen alas silloin, kun et ole kotona.
 • KOSTEUSPROSENTTEJA SEURAAMALLA VÄLTYT KOSTEUSVAURIOILTA
  Kotivo-järjestelmä seuraa aktiivisesti kosteusprosentteja. Taloyhtiöille tämä on tärkeää tietoa, jolloin vakavilta kosteusvaurioilta voidaan välttyä hyvissä ajoin.
 • SÄÄSTÄT LÄMMITYSKULUISSA JOPA 30-40%
  Säästöä syntyy luonnollisesti, ettei lämmitetä turhaan tiloja joissa ei sillä hetkellä lämmitystä tarvita. Kotivo säästää myös muulla tavalla. Se lämmittää asuntoasi halpoina tunteina ja ennakoi sään muutokset.

Haluatko tietää lisää älykkäästä lämmityksen ohjausjärjestelmästä?
Ota yhteyttä, niin vastaamme yhden arkipäivän kuluessa!

Kiinteistön tyyppi