“Halusimme systeemin
jolla syntyy säästöä ja jonka sivutuotteena lämpötila on hallittavissa. Kotivolla voimme ajastaa lämmityksen heti kun saamme varauksen.”

Tiia Valkama,
Lomakeskus Revontuli

 

Onko lomakiinteistösi lämpötiloja
hankala ylläpitää?

 • Näe yhdellä silmäyksellä kaikkien kiinteistöjesi lämpötilat
 • Hallitse useiden kiinteistöjen lämpötiloja samanaikaisesti
 • Lämmitä vain silloin, kun tilat ovat käytössä

Pyydä tarjous

Lomakeskuksien käyttöaste on monesti alle 50% ja huoneistoja lämmitetään turhaan

Vuokranantajan näkökulmasta kiinteistöjen ja mökkien lämmitys on haastavaa. Usein samaan kiinteistöön kuuluu useita huoneistoja, joiden todellisia lämpötiloja ei voi todeta kuin käymällä paikan päällä. Usein vuokralaiset nostavat lämpötiloja huoneistoissa oman asumismieltymysten mukaisesti, mutta unohtavat lähtiessään laskea lämpötilan. Lisäksi monet vuokralaiset saattavat avata kuumuuden vuoksi ovia ja ikkunoita, joka entisestään kiihdyttää huoneistojen ylilämmittämistä. Vuokranantajan tai talonmiehen tehtäväksi jää käydä huoneistokohtaisesti säätämässä kunkin huoneen lämpötilat asukkaiden poistuttua.

Lomakeskuksien lämmityksen ohjaus Kotivolla helpottaa vuokranantajan työmäärää

Kotivolla lomakiinteistöjen lämmityksenohjaus on vaivatonta. Asennus ja järjestelmän käyttöönotto tapahtuu nopeasti. Asetamme jokaiseen huoneistoon kiinteistön omistajan toiveiden mukaiset lämpötilat valmiiksi sekä perehdytämme helppokäyttöiseen käyttöliittymään.

Kotivo- lämmityksen ohjausjärjestelmä soveltuu erinomaisesti esimerkiksi kohteisiin joissa on useita sähkölämmitteisiä lomamökkejä. Kotivo-järjestelmällä vuokranantaja voi helposti ajastaa lämmityksen heti varauksen saatuaan, jolloin vuokralainen pääsee nauttimaan mökin tasaisesta 21 asteen lämpötilasta heti saavuttuaan, mutta tilaa ei lämmitetä turhaan. Vuokralaisen lähtiessä Kotivo-järjestelmän poissa-toiminnolla kiinteistönomistaja voi yhdellä napin painalluksella pudottaa lämpötilan esimerkiksi 15 asteeseen.

Pyydä tarjous

Millaisia etuja Kotivo- lämmityksen ohjausjärjestelmä tuo lomakiinteistöllesi?

 • PAREMPI KONTROLLI HUONEISTOJEN LÄMMÖNSÄÄDÖSTÄ
  Kotivo- lämmityksen ohjausjärjelmän käyttöliittymää hyödyntäen voit helposti hallita isoja kokonaisuuksia kerralla. Enää sinun ei tarvitse käydä säätämässä jokaista huoneistoa yksitellen, vaan voit tehdä sen etänä älylaitteelta. Tämän lisäksi olet aina tietoinen, mitä lämmität ja miten paljon.
 • KIINTEISTÖSI LÄMMITYS TOTEUTUU KÄYTTÖASTEEN MUKAAN
  Etänä käytettävällä käyttöliittymällä voit helposti tiputtaa lämmöt alas vieraiden poistuttua ja uusien vieraiden saapuessa, nostaa ne taas halutulle tasolle.
 • SÄÄSTÄT LÄMMITYSKULUISSA
  Loma- ja mökkikeskuksissa kiinteistöjen käyttöaste vaihtelee sesongeittain. Valtaosa lomakeskuksien kiinteistöistä onkin noin 50% ajasta tyhjillään. Tiputtamalla näiden tyhjänä olevien kiinteistöjen lämmöt huonekohtaisesti 15 asteeseen vaikutat suoraan energiankulutukseen ja niistä muodostuviin kustannuksiin.

Haluatko tietää lisää älykkäästä lämmityksen ohjausjärjestelmästä?
Ota yhteyttä, niin vastaamme yhden arkipäivän kuluessa!

Kiinteistön tyyppi