Arvonnan palkintona on Kotivo älykäs lämmityksen ohjausjärjestelmä.

Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat täysi-ikäiset henkilöt. Osallistumisoikeutta ei ole KotiSun Group Oy:ssä tai sen tytäryhtiöissä työskentelevissä yhtiöissä tai muiden tämän kilpailun / kampanjan kanssa tekemisissä olleiden yrityksen työntekijöillä. Arvontaan voi osallistua 15.8.2017–31.10.2017 välisenä aikana. Mikäli voittaja on ostanut Kotivo järjestelmän arvonnan aikana, hyvitetään kauppasumma asiakkaalle (max 3000 €). Arvonnan järjestäjä ei vastaa teknisistä syistä perille tulemattomista viesteistä tai puutteellisista, asiattomista tai lukukelvottomista vastauksista. Arvonnan järjestäjä voi evätä henkilön osallistumisen arvontaan epäsoveliaan käytöksen perusteella. Arvontaan voi osallistua lisäämällä kaikki arvontalomakkeessa tarvittavat tiedot osoitteessa www.kotivo.fi/arvonta. Arvonnan järjestäjä ottaa voittajaan yhteyttä henkilökohtaisesti osallistujan antamien yhteystietojen kautta. Mikäli voittajaan ei saada yhteyttä, on arvonnan järjestäjällä oikeus suorittaa arvonta uudestaan. Arvonnan järjestäjä (Kotivo Oy) sitoutuu maksamaan lakisääteisen veron edellä ilmoitetusta palkinnosta. Palkintoa ei vaihdeta muuhun aineettomaan tai aineelliseen hyödykkeeseen. Palkintoa ei toimiteta ulkomaille. Kotivo Oy pidättää itsellään oikeuden tarkistaa talon nykyinen lämmityksen ohjausjärjestelmä, jotta voidaan varmista soveltuuko Kotivo järjestelmä taloon. Mikäli ei sovellu, palkintoa ei voi lunastaa ja arvonta suoritetaan uudestaan. Järjestelmä asennetaan ainoastaan voittajan omaan omakotitaloon,  paritaloon, erillistaloon tai rivitaloasuntoon. Ensimmäisen vuoden (65 € / vuosi) palvelumaksu sisältyy arvonta voittoon. Arvonnan voittajan nimi ilmoitetaan osoitteessa www.kotivo.fi/arvonta sekä Kotivon Facebook sivuilla. Kotivolta otetaan yhteyttä arvonnan voittajaan tekstiviestillä, sähköpostilla tai puhelimitse 30.11.2017 mennessä.

Nämä arvonnan viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Osallistumalla tähän arvontaan osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä. Arvonnan järjestäjä pidättää oikeuden sääntömuutoksiin.

 

Rekisteriseloste

Rekisterinpitäjä: Kotivo Oy
Sähköposti: kotivo@kotivo.fi
www-osoite: www.kotivo.fi

Rekisterin tietosisältö: Nimiä, puhelinnumeroita, yhteystietoja ja sähköpostiosoitteita.

Tietolähteet: www.kotivo.fi kotisivu, jonka kautta käyttäjät voivat lähettää tietonsa arvontalomakkeella.

Rekisterin tarkoitus: Arvontaan osallistuja antaa yhteystietonsa vain Kotivo Oy:n käyttöön ei Facebookille. Arvontaan osallistujalla on oikeus milloin tahansa peruuttaa Kotivo Oy:n luvan käyttää osallistujan yhteystietoja markkinointitarkoituksessa.

Tietojen luovutus: Tietoja ei luovuteta eteenpäin kolmansille osapuolille.

Kilpailu ei ole Facebookin sponsoroima, suosittelema, hallinnoima, eikä millään tavalla liity Facebookiin. Annat tietosi Kotivo Oy:lle etkä Facebookille.